Fotokurs/ Workshops

Videregående fotokurs 20.-21.februar 2016 FULLT

Go deep
Kurset for deg som har basiskunnskaper i orden (Lukker/blender og ISO) og vil lære mer :)
Kurset går over 12 timer og vil ta for seg 5 hovedtema :

Bildekomposisjon- Bildene våre for mye bedre visuell styrke om du blir mer bevisst på hvor du plasserer elementene i bildet.Vi tar for oss komposisjonsprinsipper for å heve kvaliteten på bildene våre.( 3 timer)

RAW- Mange fotograferer i jpegformat og har ikke kunnskaper om hvilke kraftige fordeler en får ved å fotografere i RAW. Dette er en innstilling for bildekvalitet som alle speilreflekskamera har og vi skal se nærmere på hvorfor du bør seriøst vurdere å begynne å fotografere i RAW (Ca. 1,5 timer)

HDR (High Dynamic Range)- Våre digitale speilreflekskamera har ikke mulighet til å fange alle detaljer i høylys og skyggepartier i et eneste bilde.Spesielt i høykontrastbilder blir dette vanskelig.Ved å lære HDR teknikken kan du få frem detaljer i hele kontrastspekteret. (3 timer)

Bruk av blitz- De aller fleste av oss har en såkalt "pop-up" blitz på kameraet.Selv om denne blitzen ikke har noe voldsom effekt, skal vi se på utnyttelse av den .Men i all hovedsak skal vi mest se på bruk av ekstern blits. Altså blitzteknikker som innbefatter blitz montert oppe på kamera og blitz som brukes vekk fra kamera. (Ca. 1,5 timer)

Landskapsfoto- Muligens verdens mest fotograferte motiv og muligens den type motiv de fleste blir skuffet over, når de ser resultatet. Her skal jeg komme med tips og hint for å forbedre dettet. (3 timer)

Pris for kurs er kr. 1900,-. Bruk kontaktskjema her på min side for spørsmål og/eller påmelding og husk at påmelding er bindende :)

Du kan også bruke min epost-adresse direkte : jokaco@online.no
Lørdag 10.01 : 10.00-16.30 med en innlagt halvtimes lunsj ca. kl. 13.00
Søndag 11.01 : 10.00-16.30 med en innlagt halvtimes lunsj ca. kl. 13.00