Dette er meg

Noen kjenner meg muligens fra før. Men for dere som ikke helt vet hvem jeg er, så skal jeg prøve å komme med litt info.
John Colbensen

Jeg har holdt på med foto i mer eller mindre 35 år. Har en allsidig fotobakgrunn som bryllupsfotograf, barnefotograf, portrettfotograf, pressefotograf, eventfotograf og ikke minst eiendomsfotograf. Som eiendomsfotograf har jeg ca. 10 års erfaring og rundt 4000 eiendommer på minnebrikkene.
Jeg fotograferer også på fritiden. Da går det mest i natur/landskap og makrofoto( Den lille verden blant fauna).
Jeg har et konkurranseinstinkt og det har ført til mange gode resultater i så vel nasjonale som internasjonale konkurranser. Jeg ble "Skandinavisk fotomester" for noen år siden. Jeg ble "Norgesmester" i foto i 2018, og i 2021 fikk jeg en internasjonal tittel som "Master of light". Jeg har ellers en god del utmerkelser i form av titler og gullmedaljer liggende i et glasskap på loftet.
Som eiendomsfotograf, prøver jeg å fremstille eiendommene på en naturlig måte. Jeg bruker en såkalt "flambient-teknikk". Det går ut på at jeg i størst mulig grad utnytter det naturlige lyset som kommer inn vinduer og fra lamper/lys inne. Jeg letter så opp rommene med 2-3 blitser og mikser dette sammen i redigering. Jeg er veldig glad i rene linjer i bildene og prøver så best som råd å "ramme" inn rommene.
Jeg liker å variere utsnitt på mine bildeleveringer. Først og fremst vise romfølelse, deretter tettere utsnitt for "atmosfære" og om ønskelig, detaljbilder fra eiendom.